Support centrum

Beperk gebruikerstoegang tot artiestengegevens

Standaard hebben interne gebruikers toegang tot de data van alle artiesten. Met de introductie van een nieuwe security feature kun je de toegang van een gebruiker beperken, zodat deze alleen de gegevens van specifieke artiesten kan zien.

Een gebruiker met toegang tot de systeeminstellingen kan de sectie "Toegang tot artiestengegevens" in de bijwerkpagina van een interne gebruiker vinden. Standaard heeft de gebruiker toegang tot alle artiesten.

Door op de "Nieuw" knop te klikken kunnen artiesten worden toegewezen aan de gebruiker. De gebruiker in het voorbeeld zal alleen shows, contracten en facturen zien van Jonathan Black en The Green Oranges.